Afvænning Med Dr. Oz, To-dages Foråret Rense


Afvænning Med Dr. Oz, To-dages Foråret RenseOkay, så de fleste af os har hørt om detoxing. Dette betyder normalt eliminerer de fleste, hvis ikke alle fødevarer og drikke andet end vand i et par dage. Og jeg må indrømme, at tanken om at gøre det har aldrig appelleret til mig.

Jeg kan ikke få uden en nice store krus te første ting om morgenen og på udvalgte punkter hele dagen, så jeg ikke vil lade at støtte intet andet end vand.

Så du kan forstå var jeg lidt skeptisk, da jeg første gang så titlen på denne nye Dr Oz detox – de to dag foråret rense. At være ærlig, hvis det ikke havde været at gøre med Dr. Oz jeg ville have holdt lige på går til en anden magasin, i stedet for at læse om det i O, The Oprah Magazine.

Men der var det – det var Dr. ozs navn på den. Så jeg tænkte, hey, hvad har jeg at miste? Lad os tjekke det ud (rent af nysgerrighed du forstår).

Så her er ting. Ideen er, at denne særlige to dages detox er baseret omkring seks måltider. Du får også at spise snacks, så hvis du bliver sulten mellem måltiderne du aldrig vil stå tilbage med intet andet end et glas vand til at løse problemet. De ting jeg kunne lide om dette afvænning er, at det er baseret på at spise hele fødevarer.

Klik her for at købe RaspberryDetox fra officielle hjemmeside

Det betyder dybest set, at i stedet for at spise ting, der er fremstillet af dusinvis af ingredienser, du vil spise ting, der har bare et par ingredienser. Tage svesker for eksempel-de er lavet af, godt, svesker, og intet andet. Dette er tanken om denne særlige detox og jeg kan se, hvorfor så mange mennesker tænker på prøve. Det helt sikkert ligner ikke nogen afvænning, jeg nogensinde har set før.

Som jeg læser gennem artiklen om dette afvænning, jeg indså, et par ting. For det første hvis du gonna prøve det vil du kun gøre det i to dage. Jeg tror, det er ret opnåeligt, selv for mig. Det betyder også, du kan gøre det i weekenderne, når du har fået tid til at komme ind i køkkenet og lave mad eller forberede planen ting, hvis du har brug for.

Der er intet værre end at forsøge at holde sig til en detox, når du forsøger at arbejde. Forestil dig at prøve at komme igennem en almindelig arbejdsdag på en frugt smoothie til frokost og ananas-grønkål juice (dette er den snack, der er tilgængelige i ubegrænsede mængder de to dage). Det er ikke det praktiske, så jeg vil sige det er en weekend detox for sikker.

Du kunne gøre det på arbejdspladsen, men du skal være dedikeret og forberedt. Også siger Dr. Oz du måske ender med at skulle på toilettet en smule mere ofte end du ville normalt, som din krop detoxes. Så ville det er lidt mindre pinligt at fuldt detox derhjemme på din fritid, jeg sige.

Klik her for at købe RaspberryDetox fra officielle hjemmeside

For det andet detox designet til at hjælpe med at få alle dine organer tilbage til deres optimale funktion. Ideen er, at de skal være gode til at fjerne din toksiner og gør du føle sig temmelig godt igen. Drikke masser af vand er derinde for god foranstaltning, og jeg tror, det bør være filtreret for den bedste effekt.

Faktisk Dr. Oz tilføjer ideen om drikkevand i hans liste over yderligere henvisninger, når han har delt to dag måltid plan med dig. Det meste af denne er temmelig selvforklarende, som tanken om at få otte timers søvn en nat. Tilsyneladende denne detox er næsten ikke spise de rigtige fødevarer – det er om at behandle din krop ret på andre måder.

Et andet punkt, der skete for mig er, at Dr Oz ikke siger du vil miste masser af vægt på dette afvænning. Sikker på du kan tabe et par pounds med noget problem, men det er næsten, som om nogen vægttab er tilfældige snarere end noget andet. Ideen er at rense dit system ud indefra, og at få din krop tilbage i orden igen.

Du skulle føle sig langt bedre efter to dagene og Dr. Oz anbefaler du forsøger det tre til fire gange hvert år (måske en gang i starten af hver ny sæson?). Han regner du vil føle belastninger bedre, hvis du gør – han udligner bruger ordet 'forynge', som efter min mening er overused masser af gange i helt forkerte situationer. Men jeg tror Dr. Oz er "spot on" ved hjælp af det her.

Klik her for at købe RaspberryDetox fra officielle hjemmeside

Afvænning Med Dr. Oz, To-dages Foråret Rense

Dr. ozs to-dages Wonder rense

Morgenmad: Quinoa med svesker (Se opskrift på oprah.com)

Start dagen med en skål af denne sunde fuldkorn. Quinoa indeholder alle ni essentielle aminosyrer, hvilket gør det en komplet protein. (Ikke mange renser optage protein, hvilket kan være problematisk, hvis du ikke indtager nok aminosyrer, kroppen begynder at minedrift dem fra din muskelvæv.

Muskeltab er, desværre, en måde, der detox dieters tabe.) Quinoa giver også fiber til bulk op afføring og fosfor til at hjælpe med at stimulere afføring. Svesker levere endnu mere fiber, plus sorbitol, en sukker alkohol med beroligende virkning.

Frokost: Genoplive frugt Smoothie (Se opskrift på oprah.com)

Her er dokumentation for, at en rense kan smage fantastisk. Blåbær giver antioxidanter til at neutralisere celle-skadelige frie radikaler og indeholder quercetin, en pigment, der kan øge antallet af enzymer i leveren.

Den banan vitamin B6 hjælper genoplade afgiftende enzymer i hele kroppen, og jorden hørfrø eller chia frø levere ekstra fiber til sund elimination (såvel som hjerne-nærende omega-3 fedtsyrer).

Middag: Vegetabilsk bouillon med en Side af surkål og snittede æbler

Denne suppe er fuld af gode ting: fennikel kan bidrage til at stimulere udskillelsen af galde (en væske, der bærer affald ud af leveren); persille menes at fungere som et diuretikum; forbindelser i hvidløg, shiitake svampe og kål er blevet fundet for at støtte leverfunktionen; og cayennepeber kan støtte lunge enzymer.

Slut dit måltid med gæret surkål, som har probiotika, der kan hjælpe med at nedbryde giftstoffer i mave-tarmkanalen, og æble skiver for én sidste dosis af fiber.

Snack: Ananas-grønkål Juice

Nyde denne drik så ofte som du ønsker. (Jeg anbefaler typisk to glas mellem måltiderne). Ananas indeholder fordøjelsesenzymer. Kale er rig på forbindelser, der understøtter enzymer i leveren. Og artiskok kan forbedre Galdeflow.

Klik her for at købe RaspberryDetox fra officielle hjemmeside

6 hurtig Detox pegepinde

Brug disse tips til at gøre mest muligt ud af din to-dages Rens.

1. Drik masser af vand.

2. sigt at få otte timers søvn om natten.

3. ikke Spis efter kl.

4. i aften, tage et varmt bad med to kopper Epsom salt opløses i vandet. Salt's nøglekomponent, magnesium, understøtter hundredvis af enzymer i kroppen.

5. før sengetid, sip en kop Mælkebøtte te. Det er vist at have vanddrivende egenskaber, som vil hjælpe flush væk toksiner i din urin, før du sover.

6. ved, at du sandsynligvis nødt til at bruge badeværelset ganske lidt i de næste 48 timer, selv om din afføring skal være velformede, ikke løs. Og da kostplan ikke i alvorlig grad begrænse din kalorieindtag, du bør ikke føle sig træt eller svag.

Jeg mener, at ordet "detox" har sandsynligvis fået en dårlig presse i år, simpelthen fordi det har været brugt i forbindelse med stærkt begrænset flydende kost. Når jeg tænker på en detox, jeg tænker på vand, frugt og måske (hvis jeg er heldig) en lille hjemmelavet grøntsagssuppe, men Thats om det.

Jeg kan ikke overleve på slags mad hver dag, selv om det er kun for en dag eller to. Det er derfor jeg tror en masse mennesker kan blive overrasket af hvad Dr. Oz detox vil gøre for dem. Hvis Dr Oz siger, det gør du føler dig godt inde og ude, hvad har jeg at miste?

Dette kunne være en god måde at komme ind i nogle nyt spisevaner, som ikke spiser forbi 7 pm om aftenen. Jeg ved jeg skal holde med denne del af planen – ligesom jeg skal drikke mere vand – men jeg er ikke sikker på, jeg kunne gøre det ske. Måske to-dages spring cleanse er den perfekte måde at kick starte nogle nye vaner, selvom selve planen kun varer 48 timer. Vi vil se.

Okay tid til at stop skrive og tid til at gå købe nogle quinoa, frisk frugt og grøntsager. Jeg har en detox at gøre fyre og gals.

Klik her for at købe RaspberryDetox fra officielle hjemmeside

Afvænning Med Dr. Oz, To-dages Foråret Rense