Detox Dr Oz Kahden Päivän Kevät Puhdistaa


Detox Dr Oz Kahden Päivän Kevät PuhdistaaOkei, joten useimmat meistä ovat kuulleet myrkkyjä. Yleensä tämä tarkoittaa poistaa useimmat jos ei kaikki elintarvikkeet ja juo vain vettä pari päivää. Ja täytyy myöntää, ajatus tehdä se ei ole koskaan valittanut minulle.

I voi tulla toimeen ilman mukava iso muki Kahvin ensimmäinen asia aamulla ja valituissa kohdissa koko päivän, joten en aio antaa tämän tuen vain vettä.

Jotta voit ymmärtää, olin hieman epäileväinen, kun näin uusi Dr. Oz detox – kahden päivän kevät puhdistaa otsikko. Ollakseni rehellinen, jos se ei ollut tekemistä Dr. Oz olisin pitänyt aivan menossa toinen lehden sijaan lukea sitä O, Oprah Magazine.

Mutta se oli-se oli Dr Oz nimi siihen. Joten ajattelin, Hei, mitä minun täytyy menettää? TekeillΣ (puhtaasti uteliaisuudesta ymmärrät).

Joten tässä on asia. Ajatuksena on, että erityisesti kahden päivän detox perustuu noin kuusi ateriaa. Saat myös syödä välipaloja, joten jos sinulle tulee nälkä aterioiden välillä voit koskaan jäädä mitään muuta kuin lasi vettä ongelman ratkaisemiseksi. Asia Pidin tämän detox on, että se perustuu syödä whole foods.

Klikkaa tästä ostaa RaspberryDetox kotisivut

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että syömisen sijaan asioita, jotka on valmistettu kymmeniä ainesosia, voit syödä asioita, joita vain harvat aineet. Ottaa kuivatut luumut esimerkiksi-he valmistettu, hyvin, luumuja, eikä mitään muuta. Tämä on erityisesti detox idea ja näen, miksi niin monet ihmiset ajattelevat yrittää sitä. Se ei varmasti näyttää olen koskaan nähnyt ennen detox.

Kuten olen lukenut artikkeli tämä Detox tajusin paljon asioita. Ensinnäkin jos aiot kokeilla sitä olet vain menossa siihen kaksi päivää. Mielestäni se on melko saavutettavissa, jopa minulle. Se tarkoittaa myös sitä, voit tehdä sen viikonloppuisin kun sinulla aikaa päästä keittiöön ja kokki tai valmistautua tavaraa suunnitelman jos tarvitset.

Ei ole mitään pahempaa kuin yrittää pysyä detox kun töihin. Kuvitella yrittää saada läpi on säännöllisesti työpäivä lounas ja ananas-kale juice fruit smoothie (tämä on välipala, joka on saatavilla rajoittamattomasti kaksi päivää). Ei ole käytännön, joten sanoisin tämä on viikonloppuna detox varmasti.

Voit tehdä sen töissä mutta sinun on oma ja valmis. Dr. Oz sanoo myös, saatat päätyä tarvitsee WC vähän enemmän kuin normaalisti, koska kehon detoxes. Joten on vähän kiusallista täysin detox kotona rauhassa, sanoisin.

Klikkaa tästä ostaa RaspberryDetox kotisivut

Toiseksi tarkoituksena on auttaa teidän elimiä detox takaisin optimaalisen toiminnan. Ajatuksena on, että ne olisi hyvä poistaa sinun myrkkyjä ja tehdä sinusta tuntuu hyvältä taas. Juominen runsaalla vedellä on siellä liian hyvä toimenpide, ja kai se on suodatettava myös parhaalla mahdollisella tavalla.

Todellakin Dr. Oz lisää juomaveden ajatus hänen luettelo muita viitteitä kun hän on jakanut kahden päivän aterian suunnitelma kanssasi. Suurin osa on melko itsestään selviä, kuten ajatus saada kahdeksan tuntia unta yössä. Ilmeisesti tämä detox ei vain syö aivan elintarvikkeet-se on noin hoitoon elimistö aivan eri tavalla.

Toinen asia, joka tapahtui minulle on Dr. Oz ei sano sinun menettää kuormien paino tämä Detox. Toki voit menettää pari kiloa ilman ongelmia, mutta se on melkein kuin jos laihtuminen on satunnainen eikä mitään muuta. Ajatuksena on puhdistaa järjestelmän sisällä ja saada kehon takaisin kuntoon taas.

Sinun pitäisi tuntea paljon paremmin kahden päivän ja Dr. Oz suosittelee yrität sitä kolme tai neljä kertaa vuodessa (ehkä kerran alussa uuden kauden?). Hän arvioi, tunnet olosi paljon paremmin jos-hän jopa käyttää sanaa "elvyttää", joka mielestäni on liian paljon kertaa täysin väärässä tilanteessa. Uskon Dr. Oz on "paikalla" käyttää sitä täällä.

Klikkaa tästä ostaa RaspberryDetox kotisivut

Detox Dr Oz Kahden Päivän Kevät Puhdistaa

Dr. Oz kahden päivän ihme puhdistaa

Aamiainen: Quinoa luumuja (Katso resepti oprah.com)

Aloita päiväsi terve koko jyvä kulhoon. Kvinoa sisältää kaikki 9 välttämättömiä aminohappoja, joten se on täydellinen proteiini. (Ei ole paljon puhdistaa sisällyttää proteiini, joka voi olla ongelmallista, jos olet ole kuluttaa riittävästi aminohappoja, kehon alkaa kaivostoiminta ne lihas-kudosta.

Lihaksen menetys on valitettavasti, yksi tapa, että detox laihduttajat laihtua.) Kvinoa on myös kuitu irtotavarana jakkara ja fosforin auttaa edistää suolen. Luumuja antaa vielä enemmän kuitua, plus sorbitoli, sokerialkoholia laksatiivisia vaikutuksia.

Lounas: Elvyttää hedelmä Smoothie (ks resepti oprah.com)

Tässä on todiste että puhdistaa maku fantastinen. Mustikoita tarjoavat antioksidantteja neutralisoimaan solu-haitallisia vapaita radikaaleja ja sisältää Kversetiini, pigmentti, joka voi lisätä entsyymien maksassa.

Banaani on B6-vitamiini auttaa Lataa detoxifying entsyymien koko kehon ja maahan pellavansiemenöljy tai chia siemeniä toimittaa muita kuidun tervettä poistamista (kuten brain Ravitseva omega-3).

Illallinen: Kasvisliemi puolella hapankaali ja viipaloi omenat

Tämä keitto on täynnä hyviä juttuja: fenkoli voi auttaa edistää eritystä sappeen (nestettä, joka kuljettaa jätteet pois maksan); persilja uskotaan toimia diureetti; yhdisteiden valkosipuli, siitakesieniä ja kaali on todettu maksan toiminnan tukemiseen ja cayennepippuri voi tukea keuhkojen entsyymejä.

Lopuksi aterian käynyt hapankaali, jolla on probiootit, jotka auttavat hajottamaan toksiinien ruoansulatuskanavassa ja omenaviipaleet viimeinen annos kuitua.

Välipala: Ananas-Kale Juice

Nauttia tämän juoman niin usein kuin haluat. (Suosittelen yleensä pari lasillista aterioiden välillä.) Ananas sisältää ruoansulatusentsyymien. Kale on runsaasti yhdisteitä, jotka tukevat entsyymien maksassa. Ja artisokka parantaa sapen virtaus.

Klikkaa tästä ostaa RaspberryDetox kotisivut

6 quick Detox viitteitä

Näiden vihjeiden avulla voit hyödyntää kahden päivän puhdistaa.

1. Juo runsaasti vettä.

2. tavoitteena saada kahdeksan tuntia unta yössä.

3. Älä syö 19.00 jälkeen

4. illalla kylpyyn lämmin kaksi kupillista Epsom suola liuennut veteen. Suola on avaintekijä magnesium, tukee satoja entsyymejä kehon.

5. ennen nukkumaanmenoa siemailla voikukka teetä. Se näkyy on diureetti ominaisuuksia, joiden avulla huuhtele pois myrkkyjä virtsassa ennen nukkumaan.

6. tiedämme, että sinun todennäköisesti tarvitse vessassa melkoisesti seuraavien 48 tunnin aikana vaikka teidän jakkara olisi muotoiltu, ei löysä. Ja koska ateriasuunnitelma ei vakavasti rajoittaa teidän kalorien saanti, sinun ei pitäisi tuntea väsymystä tai heikko.

Mielestäni sana "detox" on luultavasti saanut huonossa vuosien, yksinkertaisesti koska se on käytetty yhdessä ankarasti nestemäiset ruokavalion. Kun ajattelen Detox mielestäni vettä, hedelmiä ja ehkä (jos olen onnekas) hieman kotitekoisia kasviskeitto, mutta thats siitä.

En voi elää tällaista ruokaa joka päivä, vaikka se on vain päivän tai kaksi. Siksi olen sitä mieltä, paljon ihmisiä voi yllättää mitä Dr. Oz detox tekee heidän. Jos Dr Oz sanoo, se tekee sinusta tuntuu hyvältä sisältä ja ulkoa, mitä minun täytyy menettää?

Tämä voisi olla hyvä tapa saada joitakin uusia ruokailutottumuksia, kuten ei syö ohi 7 pm illalla. Tiedän pitäisi pitäytyä tässä osassa suunnitelma-kuten pitäisi juoda enemmän vettä – mutta en ole varma, voisin tehdä sen tapahtua. Ehkä kahden päivän kevät puhdistaa on erinomainen tapa potkia aloittaa uusia tapoja, vaikka itse suunnitelman kestää vain neljäkymmentäkahdeksan tuntia. Näemme.

Okei, aika lopettaa kirjallisesti ja aika mennä ostaa quinoa, tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Minulla on detox varten kaverit ja gals.

Klikkaa tästä ostaa RaspberryDetox kotisivut

Detox Dr Oz Kahden Päivän Kevät Puhdistaa