Detox Med Dr Oz, Todagers Våren Rens


Detox Med Dr Oz, Todagers Våren RensOK, så de fleste av oss har hørt om detoxing. Normalt betyr dette eliminerer de fleste om ikke alle matvarer og drikker bare vann for et par dager. Og jeg må innrømme ideen om å gjøre som har aldri appellerte til meg.

Jeg skrånende få uten et fint stort krus te første om morgenen og på valgte punktene hele dagen, så jeg ikke skal la det hjelp bare vann.

Så du kan forstå var jeg litt skeptisk da jeg så tittelen på dette nye Dr Oz detox-to dag våren renset. For å være ærlig hvis det ikke hadde vært å gjøre med Dr Oz ville jeg har holdt på kommer til et annet magasin, i stedet for å lese om det i O, The Oprah Magazine.

Men det var-det hadde Dr ozs navn på den. Så jeg tenkte, Hei, hva har jeg å tape? La oss sjekke det ut (rent ut av nysgjerrighet du forstår).

Så er her tingen. Tanken er at denne bestemte to dagers detox er basert rundt seks måltider. Du får også spise snacks så hvis du blir sulten mellom måltidene du aldri vil sitte igjen med ingenting annet enn et glass vann å løse problemet. Det jeg likte om denne detox er at det er basert på å spise hele matvarer.

Klikk her for å kjøpe RaspberryDetox fra offisielle hjemmeside

Dette utgangspunktet betyr at i stedet for å spise ting som er laget av dusinvis av ingredienser, vil du spiser ting må kun ingredienser. Ta svisker for eksempel-de er laget av, vel, svisker, og ingenting annet. Dette er ideen om denne bestemt detox og jeg kan se hvorfor så mange mennesker tenker på å prøve den. Det absolutt ut ikke som noen detox jeg har sett før.

Som jeg leser gjennom artikkelen på denne detox innså jeg et par ting. Først hvis du skal prøve det skal du bare gjøre det for to dager. Jeg tror det er ganske oppnåelig, selv for meg. Det betyr også at du kan gjøre det i helgene, når du har tid å komme inn på kjøkkenet og stek eller forberede ting for planen hvis du må.

Det er ikke noe verre enn å prøve å holde seg til en detox når du prøver å arbeide. Tenk å prøve å komme gjennom en vanlig arbeidsdag på en frukt smoothie for lunsj og ananas-kale (dette er den snacks som er tilgjengelig i ubegrensede mengder for to dager). Det er ikke det praktiske så jeg vil si dette er en helgen detox sikkert.

Du kan gjøre det på jobb, men du må være dedikert og forberedt. Dr. Oz sier også du kan ende opp som trenger toalettet litt mer enn normalt, som din kropp detoxes. Så vil det er litt mindre flaut å fullt detox hjemme på ferie, jeg si.

Klikk her for å kjøpe RaspberryDetox fra offisielle hjemmeside

Dernest detox designet for å få alle dine organer tilbake til sin optimale funksjon. Tanken er at de bør være god til å eliminere din giftstoffer og gjør du føler ganske bra igjen. Drikker mye vann er der for godt mål, og jeg tror det skal filtreres for den beste effekten.

Faktisk Dr. Oz legger ideen om drikkevann i hans liste over flere tips når han har delt todagers måltidet planen med deg. Meste av dette er ganske selvforklarende, som ideen av får åtte timer søvn en natt. Angivelig denne detox er ikke bare om å spise riktig mat-det handler om behandler kroppen din rett på andre måter også.

Et annet punkt som slo meg er at Dr. Oz ikke sier mister du masse vekt på denne detox. At du kan miste et par pounds uten problem, men det er nesten som om noen vekttap er tilfeldige enn noe annet. Ideen er å rense systemet fra innsiden, og få kroppen tilbake i orden igjen.

Du skal føle deg mye bedre etter to dager og Dr. Oz anbefaler du prøve det tre til fire ganger hvert år (kanskje en gang i begynnelsen av hver nye sesong?). Han regner du føler laster bedre hvis du gjør-han jevner bruker ordet 'forynge', som for meg er mye mange ganger i helt galt situasjoner. Men jeg tror Dr. Oz er "spot on" med det her.

Klikk her for å kjøpe RaspberryDetox fra offisielle hjemmeside

Detox Med Dr Oz, Todagers Våren Rens

Dr. ozs todagers rart renset

Frokost: Quinoa med Prunes (se oppskrift på oprah.com)

Start dagen med en skål med denne sunne fullkorn. Quinoa inneholder alle ni essensielle aminosyrer, noe som gjør det til en komplett protein. (Ikke mange renser innlemme protein, som kan være problematisk, hvis du ikke forbruker nok aminosyrer, vil kroppen begynne gruvedrift dem fra din muskelvev.

Muskel tap er, dessverre, en måte som detox dieters miste vekt) Quinoa gir også fiber for å bulk opp avføring og fosfor stimuleres avføring. Svisker levere enda mer fiber, pluss sorbitol, sukker alkohol med en avføringsmiddel.

Lunsj: Revitaliserende Fruit Smoothie (se oppskrift på oprah.com)

Her er bevis på at en rens kan smaker fantastisk. Blåbær gir antioksidanter nøytraliserer celle-ødeleggende frie radikaler og inneholder quercetin, en pigment som kan øke antall enzymer i leveren.

Banans vitamin B6 hjelper lade avgifte enzymer i hele kroppen, og bakken linfrø eller chia frø levere ekstra fiber for sunn eliminering (i tillegg til hjernen-nærende omega-3s).

Middag: Vegetabilsk med en Side av surkål og skiver epler

Denne suppen er full av gode ting: fennikel kan bidra til å stimulere utskillelsen av galle (en væske som bærer avfall ut av leveren); persille antas å fungere som et vanndrivende; forbindelser i hvitløk og shiitake sopper kål har blitt funnet for å støtte leverfunksjon; og cayennepepper kan hjelpe lunge enzymer.

Avslutte måltidet med gjæret surkål, som har probiotika som kan bidra til å bryte ned giftstoffer i mage-tarmkanalen og eple skiver for én siste dose av fiber.

Snack: Ananas-Kale Juice

Nyt dette drikke så ofte du ønsker. (Jeg anbefaler vanligvis to glass mellom måltidene.) Pineapple inneholder fordøyelsesenzymer. Kale er rik på forbindelser som støtter enzymer i leveren. Og artisjokk kan forbedre galle flyt.

Klikk her for å kjøpe RaspberryDetox fra offisielle hjemmeside

6 rask Detox pekere

Bruk disse tipsene til å gjøre mest mulig ut av din todagers rens.

1. Drikk rikelig med vann.

2. som mål å få 8 timers søvn en natt.

3. ikke spise etter 7 pm

4. på kvelden, tar et varmt bad med to kopper Epsom salt oppløst i vannet. Salt's nøkkelkomponent, magnesium, støtter hundrevis av enzymer i kroppen.

5. før sengetid, nippe til en kopp løvetann te. Det er vist å ha vanndrivende egenskaper, som vil hjelpe flush borte giftstoffer i urinen før du sover.

6. vet at du sannsynligvis må bruke badet mye i de neste 48 timene, men din avføring bør være velforma, ikke løs. Og siden planlegger ikke alvorlig begrense kaloriinntaket ditt, du føler deg ikke sliten eller svak.

Jeg tror ordet "detox" har sikkert fått et dårlig rykte gjennom årene, bare fordi det har vært brukt i forbindelse med sterkt begrenset flytende dietter. Når jeg tenker på en detox jeg tror vann, frukt og kanskje (hvis jeg er heldig) en liten hjemmelaget grønnsaker suppe, men det er omtrent det.

Jeg kan ikke overleve på den slags mat hver dag, selv om det er bare for en dag eller to. Det er derfor jeg tror mange mennesker kan bli overrasket over hva Dr. Oz detox vil gjøre for dem. Hvis Dr Oz sier det gjør du føler deg bra inne og ute, hva har jeg å tape?

Dette kan være en fin måte å få inn noen nye matvaner også, som ikke spise forbi 7 pm på kvelden. Jeg vet jeg skal stikke med denne delen av plan-akkurat som jeg bør drikke mer vann- men jeg er ikke sikker jeg kunne gjøre det skje. Kanskje todagers våren renset er den perfekte måten å sparke starte noen nye vaner, selv om selve planen bare varer i førti åtte timer. Vi får se.

OK tid slutte å skrive og tid til å gå kjøpe noen quinoa, frisk frukt og grønnsaker. Jeg har en detox å gjøre, gutter og jenter.

Klikk her for å kjøpe RaspberryDetox fra offisielle hjemmeside

Detox Med Dr Oz, Todagers Våren Rens