Detox Med Dr Oz, Två Dagars Våren Rengöra


Detox Med Dr Oz, Två Dagars Våren RengöraOkej, så de flesta av oss har hört talas om avgiftning. Detta innebär normalt eliminerar de flesta om inte alla livsmedel och dricka något annat än vatten för ett par dagar. Och jag måste erkänna att tanken på att göra som har aldrig tilltalat mig.

Jag får inte utan en trevlig stor mugg te första sak på morgonen och vid valda tidpunkter under dagen, så jag inte tänker låta det stöd av inget annat än vatten.

Så du kan förstå var jag lite skeptisk när jag först såg titeln på denna nya Dr Oz detox – de två dagen våren rengöra. Att vara ärlig om det inte hade att göra med Dr Oz jag skulle ha hållit på går till en annan tidskrift, istället för att läsa om det i O, The Oprah Magazine.

Men det det var – det hade Dr ozs namn på den. Så jag tänkte, Hej, vad har jag att förlora? Låt oss kolla (rent av nyfikenhet du förstår).

Så är här sak. Tanken är att detta särskilt två dagars detox är uppbyggd kring sex måltider. Du får också att äta mellanmål så om du blir hungrig mellan måltiderna du aldrig vara kvar med ingenting annat än ett glas vatten för att lösa problemet. Det jag tyckte om denna detox är att den är baserad på att äta hela livsmedel.

Klicka här för att köpa RaspberryDetox från officiella hemsida

Detta innebär i princip att istället för att äta saker som är gjorda av dussintals ingredienser, kommer du att äta saker som har bara några få ingredienser. Ta till exempel katrinplommon-de är gjorda av, ja, katrinplommon, och ingenting annat. Detta är idén om denna särskilda detox och jag kan se varför så många människor funderar på att försöka. Det ser verkligen inte ut någon detox jag någonsin sett förut.

När jag läser igenom artikeln om denna detox insåg jag några saker. För det första om du ska prova det ska du bara göra det i två dagar. Jag tror det är ganska möjligt, även för mig. Det innebär också att du kan göra det på helgerna, när du har tid att komma in i köket och laga mat eller förbereda saker för planen om du behöver.

Det finns inget värre än att försöka hålla sig till en detox när du försöker att arbeta. Tänk dig att försöka få igenom en vanlig arbetsdag på en fruktsmoothie för lunch och ananas-grönkål juice (detta är det mellanmål som är tillgängliga i obegränsade mängder för de två dagarna). Det är inte det praktiska så jag skulle säga detta är en helg detox för säker.

Du kan göra det på jobbet men du skulle behöva vara hängiven och förberedda. Dr Oz säger också du kan hamna behöver toaletten lite mer ofta än du skulle normalt, som din kropp detoxes. Så skulle det är lite mindre pinsamt att helt detox hemma på din fritid, jag säga.

Klicka här för att köpa RaspberryDetox från officiella hemsida

För det andra detox för att hjälpa få alla dina organ tillbaka till sin optimala funktion. Tanken är att de skall vara bra på att eliminera dina toxiner och att du känner dig ganska bra igen. Dricka mycket vatten finns där också för bra åtgärd, och jag antar att det ska filtreras också för bästa effekt.

Verkligen Dr Oz lägger idén om dricksvatten till sin lista över ytterligare pekare när han har delade två dagars måltid plan med dig. Merparten av detta är ganska självförklarande, som tanken på att få åtta timmars sova en natt. Tydligen denna detox är inte bara om att äta rätt mat-det handlar om behandling av din kropp rätt på andra sätt också.

En annan sak som slog mig är att Dr Oz inte säger du kommer att förlora massor av vikt på denna detox. Visst du kan förlora ett par pounds utan problem, men det är nästan som om någon viktminskning är oförutsedda snarare än något annat. Tanken är att rensa ditt system från insidan, och att få din kropp tillbaka till ordningen igen.

Du ska känna mycket bättre efter de två dagarna och Dr Oz rekommenderar du prova det tre till fyra gånger varje år (kanske en gång i början av varje ny säsong?). Han räknar du känner massor bättre om du gör – han jämnar använder ordet "föryngra", som enligt min mening är overused massor av gånger i helt fel situationer. Men jag tror Dr Oz är "klockrena" med det här.

Klicka här för att köpa RaspberryDetox från officiella hemsida

Detox Med Dr Oz, Två Dagars Våren Rengöra

Dr Oz två dagar undrar rengöra

Frukost: Quinoa med katrinplommon (se recept på oprah.com)

Börja dagen med en skål med denna hälsosamma fullkorn. Quinoa innehåller alla nio essentiella aminosyror, vilket gör det till ett komplett protein. (Inte många renar införliva protein, vilket kan vara problematiskt, om du inte konsumerar tillräckligt aminosyror, din kropp kommer att börja bryta dem från din muskelvävnad.

Muskel förlust, tyvärr, ett sätt att detox dieters gå ner i vikt.) Quinoa innehåller också fiber till bulk upp avföringen och fosfor för att stimulera tarmrörelser. Katrinplommon leverera ännu mer fiber, plus sorbitol, en sockeralkohol med laxerande verkan.

Lunch: Vitalisering fruktsmoothie (se recept på oprah.com)

Här är bevis på att en cleanse kan smaka fantastiskt. Blåbär innehåller antioxidanter för att neutralisera cell-skadliga fria radikaler och innehåller quercetin, ett pigment som kan öka antalet enzymer i levern.

Banana's vitamin B6 hjälper ladda avgiftande enzymer i hela kroppen, och marken linfrön eller chia frön leverera ytterligare fiber för friska eliminering (liksom hjärnan-näring omega-3).

Middag: Grönsaksbuljong med en sida av surkål och skivade äpplen

Denna soppa är full av bra grejer: fänkål kan bidra till att stimulera utsöndringen av galla (en vätska som transporterar avfall av levern); persilja tros verka som ett diuretikum; föreningar i vitlök, shiitakesvamp och kål har visat sig stödja leverfunktion; och cayenne peppar får stöd lung enzymer.

Avsluta din måltid med jäst surkål, som har probiotika som kan hjälpa till att bryta ner gifter i mag-tarmkanalen och apple skivor för en sista dos av fiber.

Mellanmål: Ananas-grönkål Juice

Njut av denna dryck så ofta du vill. (Jag rekommenderar normalt två glas mellan måltider.) Ananas innehåller matsmältningsenzymer. Grönkål är rik på föreningar som stöder enzymer i levern. Och kronärtskocka kan förbättra galla flöde.

Klicka här för att köpa RaspberryDetox från officiella hemsida

6 quick Detox pekare

Använd dessa tips för att göra det mesta av dina två dagar cleanse.

1. Drick mycket vatten.

2. målet att få åtta timmars sömn per natt.

3. inte äta efter kl.

4. på kvällen, ta ett varmt bad med två koppar Epsom salt löst i vattnet. Salt: s nyckelkomponent, magnesium, stöder flera hundra enzymer i kroppen.

5. innan sängen, smutta på en kopp maskros te. Det är visat att ha vätskedrivande egenskaper, som hjälper spola bort toxiner i din urin innan du sover.

6. vet att du sannolikt har att använda badrummet ganska lite i nästa 48 timmar, även om avföringen bör vara välformade, inte lös. Och eftersom måltidsplan inte allvarligt begränsa ditt kaloriintag, du ska inte känna dig trött eller svag.

Jag tror att ordet "detox" har förmodligen fått en dålig press under åren, helt enkelt eftersom det har använts i samband med strängt begränsad flytande kost. När jag tänker på en detox som jag tror att vatten, frukt och kanske (om jag har tur) lite hemlagad soppa, men det är allt.

Jag kan inte överleva på den typen av mat varje dag, även om det är bara för en dag eller två. Det är därför jag tror att många människor kan bli överraskad över vad Dr Oz's detox kommer att göra för dem. Om Dr Oz säger det gör dig må bra inifrån och ut, vad har jag att förlora?

Detta kan vara ett bra sätt att få in några nya matvanor också, som inte äter förbi 7: 00 på kvällen. Jag vet att jag ska hålla med denna del av planen – precis som jag ska dricka mer vatten – men jag vet inte om jag kunde få det att hända. Kanske två dagar våren rena är det perfekta sättet att sparka börja några nya vanor, även om själva planen bara varar i fyrtioåtta timmar. Vi får se.

Okej dags att sluta skriva och dags att gå och köpa några quinoa, färsk frukt och grönsaker. Jag har en detox att göra, killar och tjejer.

Klicka här för att köpa RaspberryDetox från officiella hemsida

Detox Med Dr Oz, Två Dagars Våren Rengöra