Detox Met De Dr Oz, Tweedaagse Voorjaar Reinigen


Detox Met De Dr Oz, Tweedaagse Voorjaar ReinigenOke, dus de meeste van ons hebben gehoord over ontgiften. Dit betekent normaal gesproken de afschaffing van de meeste zo niet alle voedsel en drinken niets anders dan water voor een paar dagen. En ik moet toegeven dat het idee van het doen van dat heeft nooit sprak me aan.

Ik kan niet krijgen zonder dat een mooie grote mok thee eerste ding in de ochtend en bij geselecteerde punten gedurende de dag, dus ik ben niet van plan te laten dat ten voordele van niets anders dan water.

Zodat u kunt begrijpen was ik een beetje sceptisch toen ik voor het eerst zag de titel van dit nieuwe Dr Oz-detox-de twee dag voorjaar Cleanse. Om eerlijk te zijn als het niet was geweest met Dr Oz te doen zou ik hebben gehouden gaan recht op aan een ander tijdschrift, in plaats van het lezen over het in O, The Oprah Magazine.

Maar daar was-het had Dr Oz's naam op het. Dus ik, he dacht, wat heb ik te verliezen? Laten we het uitchecken (puur uit nieuwsgierigheid die je begrijpen).

Dus is hier het ding. Het idee is dat dit met name twee dagen detox is gebaseerd rond zes maaltijden. U kunt ook snacks eten, dus als je honger tussen maaltijd u nooit zult worden gelaten met niets anders dan een glas water om op te lossen het probleem. Het ding dat ik graag over deze detox is dat het is gebaseerd op het eten van hele voedsel.

Klik hier om te kopen RaspberryDetox van officiële website

Dit betekent in feite dat in plaats van het eten van dingen die van tientallen ingrediënten gemaakt zijn, je eet dingen die slechts een paar ingrediënten. Neem bijvoorbeeld pruimen-ze zijn gemaakt van, Nou, pruimen, en niets anders. Dit is het idee van deze bijzondere detox en ik kan zien waarom zo veel mensen zijn denken van te proberen het. Het zeker kijken niet als een detox die ik ooit heb gezien.

Zoals ik lees in het artikel over deze detox realiseerde ik me een paar dingen. Ten eerste als je gaat om het te proberen gaan u alleen om het te doen voor twee dagen. Ik denk dat dat is vrij haalbaar, zelfs voor mij. Het betekent ook dat je kunt doen in het weekend, wanneer heb je tijd om te krijgen in de keuken en koken of spullen voorbereiden met het plan, als u wilt.

Er is niets erger dan te proberen te houden aan een detox wanneer je probeert om te werken. Stel je probeert te krijgen via een reguliere werkdag op een vrucht smoothie voor lunch en ananas-boerenkool SAP (dit is de snack die is beschikbaar in onbeperkte hoeveelheden voor de twee dagen). Het is niet dat praktisch dus ik zou zeggen dat dit is een weekend detox zeker.

U kon doen op het werk, maar u zou moeten worden gewijd en voorbereid. Dr Oz zegt ook dat je misschien uiteindelijk nodig van het toilet een beetje meer, vaak dan je zou normaal gesproken, als uw lichaam detoxes. Dus zou het is een beetje minder pijnlijk aan detox volledig thuis op uw gemak, ik zeggen.

Klik hier om te kopen RaspberryDetox van officiële website

Ten tweede de detox ontworpen om te helpen krijgen alle uw organen terug naar hun optimale functie. Het idee is dat ze goed moeten in het opheffen van uw toxines en waardoor je het gevoel vrij goed weer. Drinken van veel water is daar ook voor een goede maatregel, en ik denk dat het ook voor het beste effect moet worden gefilterd.

Inderdaad Dr Oz voegt het idee van het drinkwater in zijn lijst van extra pointers zodra hij de tweedaagse maaltijd deelde plan met u. De meeste van deze is vrij zelf verklarend, zoals het idee van het krijgen van acht uren van een nacht slapen. Blijkbaar deze detox is niet alleen over eten het juiste voedsel-het is over de behandeling van uw lichaam recht op andere manieren ook.

Een ander punt dat bij mij opgekomen is dat Dr Oz zegt niet verliest u ladingen van het gewicht op deze detox. Zeker u zou kunnen verliezen een paar pond met geen enkel probleem, maar het is bijna alsof elk verlies van het gewicht incidentele schade in plaats van iets anders is. Het idee is om uw systeem schoon uit van binnenuit, en om uw lichaam terug in volgorde opnieuw.

U bent verondersteld om te voelen veel beter na de twee dagen en Dr Oz beveelt u probeert het drie tot vier keer per jaar (misschien eens aan het begin van elk nieuw seizoen?). Hij rekent zul je het gevoel ladingen beter als je dat doet-hij evens gebruikt het woord 'verjongen', die naar mijn mening is overused vele malen in volledig de verkeerde situaties. Maar ik denk dat Dr Oz is "spot on" met behulp van het hier.

Klik hier om te kopen RaspberryDetox van officiële website

Detox Met De Dr Oz, Tweedaagse Voorjaar Reinigen

Dr Oz's twee-daagse Wonder reinigen

Ontbijt: Quinoa met pruimen (zie recept op oprah.com)

Begin de dag met een kom van deze gezond volkoren. Quinoa bevat alle negen essentiële aminozuren, waardoor het een volledige eiwit. (Niet veel reinigt nemen eiwit, die kan worden problematisch; als u het niet van voldoende aminozuren nuttigen bent, uw lichaam zal beginnen mijnbouw hen uit uw spierweefsel.

Spier verlies is, helaas, een manier die detox dieters gewicht te verliezen.) Quinoa biedt ook vezel tot bulk up kruk en fosfor te helpen stimuleren stoelgang. De pruimen leveren zelfs meer vezels, plus sorbitol, een suiker alcohol met een laxerend effect.

Lunch: Revitaliserende Fruit Smoothie (zie recept op oprah.com)

Hier is het bewijs dat een reinigen fantastische kunt proeven. Bosbessen bieden Antioxidanten neutraliseren cel-schadelijke vrije radicalen te bevatten quercetine, een pigment dat het aantal enzymen in de lever verhogen kan.

De banaan vitamine B6 helpt opladen ontsmettingsbehandeling enzymen in het lichaam, en grond lijnzaad of chia zaden leveren extra fiber voor gezonde eliminatie (evenals hersenen-voedende omega-3 vetzuren).

Diner: Groentebouillon met een zijde van zuurkool en gesneden appelen

Deze soep is vol van goede dingen: venkel kan helpen stimuleren de secretie van Gal (een vloeistof die voert afvalstoffen uit de lever); peterselie is verondersteld om te fungeren als een diureticum; verbindingen in de kool, knoflook en paddestoelen shiitake gevonden ter ondersteuning van de leverfunctie; en cayennepeper kan steun Long enzymen.

Voltooien uw maaltijd met gefermenteerde zuurkool, die heeft probiotica die kunnen helpen breken toxinen in het maag-darmkanaal, en apple segmenten voor een laatste dosis van vezel.

Snack: Ananas-boerenkool SAP

Geniet van deze drank zo vaak als u wilt. (Ik adviseer meestal twee glazen tussen de maaltijden.) Ananas bevat spijsverteringsenzymen. Boerenkool is rijk aan verbindingen die ondersteuning bieden voor enzymen in de lever. En artisjok gal stroom kan verbeteren.

Klik hier om te kopen RaspberryDetox van officiële website

6 snelle Detox Pointers

Gebruik deze tips om optimaal te profiteren van uw twee-daagse reinigen.

1. drink veel water.

2. doel om acht uur slaap per nacht.

3. don't eat na 19.00 uur.

4. in de avond, neem een warm bad met twee kopjes Epsom zout opgelost in het water. Het zout essentieel onderdeel, magnesium, ondersteunt honderden enzymen in het lichaam.

5. voor het slapen, drink een kopje paardebloem thee. Het aangetoond dat diureticum eigenschappen, die flush weg toxinen in uw urine helpen zal voordat je slaap.

6. weet dat je waarschijnlijk gebruik maken van de badkamer vrij een beetje in de komende 48 uur, moet Hoewel uw ontlasting juist zijn opgemaakt, niet los moet. En omdat het plan van de dieetmaaltijd niet ernstig uw calorie-inname beperken, u moet niet voelen moe of zwak.

Ik denk dat het woord 'detox' heeft een slechte pers door de jaren heen, waarschijnlijk gewoon gekregen omdat het in samenwerking met beperkt vloeibare voeding is gebruikt. Als ik denk aan een detox ik denk aan water, fruit en misschien (als ik gelukkig ben) een beetje zelfgemaakte plantaardige soep, maar that's about it.

Ik kan niet overleven op dat soort voedsel elke dag, zelfs als het slechts voor een dag of twee. Dat is waarom ik denk dat een heleboel mensen zou kunnen worden verrast door wat Dr Oz detox voor ze zal doen. Als Dr Oz dat het maakt u gevoelsgoed binnen en van buiten zegt, wat heb ik te verliezen?

Dit zou een geweldige manier om in sommige nieuwe eetgewoonten te, zoals niet eten verleden 7 pm in de avond. Ik weet dat ik moet vasthouden aan dit deel van het plan-net als ik meer water drinken moet – maar ik ben niet zeker dat ik kon maken het gebeuren. Misschien het voorjaar twee dagen reinigen is de perfecte manier om kick start sommige nieuwe gewoonten, hoewel het plan zelf slechts voor achtenveertig uur duurt. We zullen zien.

Oke, tijd om te stoppen met schrijven en tijd om te gaan kopen sommige quinoa, verse groenten en fruit. Ik heb een detox te doen, kerels en gals.

Klik hier om te kopen RaspberryDetox van officiële website

Detox Met De Dr Oz, Tweedaagse Voorjaar Reinigen